Kontakt obrazac

  Oslovljavanje *
  Ime *
  Prezime *
  E-mail adresa *
  Telefon *
  Želim više informacija za model: *
  Probna vožnja *
  Odaberi lokaciju
  Firma
  Ulica i broj
  Poštanski broj
  Grad / Mesto
  Vaša poruka
  Dozvoljavam da Emil Frey Auto Centar d.o.o. , ovlašćeni Mercedes-Benz prodajno-servisni centar, osim u svrhu obrade upita, koristi moje kontakt podatke i u svrhu slanja informacija, saveta i upita o proizvodima i uslugama Daimlera AG i njegovih povezanih društava (označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu).
  Dozvoljavam da Auto Kuća Mikom, ovlašćeni Mercedes-Benz prodajno-servisni centar, osim u svrhu obrade upita, koristi moje kontakt podatke i u svrhu slanja informacija, saveta i upita o proizvodima i uslugama Daimlera AG i njegovih povezanih društava (označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu).
  Dozvoljavam da Biševac d.o.o. , ovlašćeni Mercedes-Benz prodajno-servisni centar, osim u svrhu obrade upita, koristi moje kontakt podatke i u svrhu slanja informacija, saveta i upita o proizvodima i uslugama Daimlera AG i njegovih povezanih društava (označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu).
  Dozvoljavam da Kemoimpex Auto, ovlašćeni Mercedes-Benz prodajno-servisni centar, osim u svrhu obrade upita, koristi moje kontakt podatke i u svrhu slanja informacija, saveta i upita o proizvodima i uslugama Daimlera AG i njegovih povezanih društava (označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu).
  Dozvoljavam da Jevtović Cars, ovlašćeni Mercedes-Benz prodajno-servisni centar, osim u svrhu obrade upita, koristi moje kontakt podatke i u svrhu slanja informacija, saveta i upita o proizvodima i uslugama Daimlera AG i njegovih povezanih društava (označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših ličnih podataka u navedenu svrhu).